LUNCH + DINER

Hoi! We zijn weer open! Maandag t/m zondag, elke dag vanaf 12:00 uur!

Wil je bij ons komen eten, of alleen een drankje doen? Hiervoor kan je via ons reserveringssysteem op deze website zelf een reservering plaatsen. Ons reserveringssysteem wordt live geupdate, maar mochten we vol zitten dan kan je altijd nog even bellen! Maak je een reservering en heb je een allergie en/of dieetwens? Laat het ons weten in de opmerkingen, en ook of je allergisch bent voor sporen!

Voor groepen groter dan 7 personen serveren wij een groepsmenu, meer informatie hierover kan je vinden in onze arrangementen-bestanden hieronder. Om hiervoor te reserveren kan je ons mailen via groepenbijLEEN@gmail.com, met daarin graag de datum, het aantal personen, je menukeuze en eventuele allergieën en/of dieetwensen.

Arrangementen LE:EN
Arrangementen NEEL
Arrangementen the DRAIN

Je kunt bij ons ook een ruimte huren voor borrels, etentjes, vergaderingen, enz. Kijk bij het kopje VERHUUR wat de mogelijkheden zijn bij NEEL achter LE:EN, de SPIEGELZAAL en the DRAIN.

We organiseren in onze AREAS zelf ook veel verschillend leuks, als filmavonden, theater, muziek HE:LEEN en LE:EN PLAY en gaan nog veel meer doen. Kijk in onze AGENDA.

Wil je een personeelsuitje of teambuilding-dag plannen in combinatie met een borrel, lunch of diner bij LE:EN? Neem dan contact op met www.monsterevents.nl!